A Szederinda étterem helye, szerepe a gluténmentes termékeket kínáló vendéglátásban

Bozsik Daniella (2021) A Szederinda étterem helye, szerepe a gluténmentes termékeket kínáló vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Bozsik Daniella projektmunka.pdf] PDF
Bozsik Daniella projektmunka.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

A mai világban egyre elterjedtebb a lisztérzékenység és mégis kevesen hallottak róla, vagy jártassak a témában. A projektmunkám is ezzel a témával foglalkozik, méghozzá azzal, hogy a Szederinda Önkiszolgáló étterem milyen szerepet tölt be a gluténmentes termékeket kínáló piacon. Széles képet kaptam arról, hogy mind a vendégeknek milyen szerepet tölt be a helyiség és hogy a szolgáltatások milyen lehetőségeket adnak  a vendégek számára.  Mindazáltal jól szemléltethető a feltevéseim alapján, hogy milyen kis szegmenset érint a lisztérzékenység a piacon, és hogy megannyi olyan hely kéne még, mint a Szederinda.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Balog-Siposné Szöcze Anikó
Belső
Mestertanár; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: gazdasági rendszerek, gluténmentes étel, Szederinda étterem, vendéglátás, vendéglátóipar
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Szep. 22. 09:00
Utolsó módosítás: 2021. Szep. 22. 09:00

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet