Bozsik Daniella (2021) A Szederinda étterem helye, szerepe a gluténmentes termékeket kínáló vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Bozsik Daniella projektmunka.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
A mai világban egyre elterjedtebb a lisztérzékenység és mégis kevesen hallottak róla, vagy jártassak a témában. A projektmunkám is ezzel a témával foglalkozik, méghozzá azzal, hogy a Szederinda Önkiszolgáló étterem milyen szerepet tölt be a gluténmentes termékeket kínáló piacon. Széles képet kaptam arról, hogy mind a vendégeknek milyen szerepet tölt be a helyiség és hogy a szolgáltatások milyen lehetőségeket adnak a vendégek számára. Mindazáltal jól szemléltethető a feltevéseim alapján, hogy milyen kis szegmenset érint a lisztérzékenység a piacon, és hogy megannyi olyan hely kéne még, mint a Szederinda.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | gazdasági rendszerek, gluténmentes étel, Szederinda étterem, vendéglátás, vendéglátóipar |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Szep. 22. 09:00 |
Utolsó módosítás: | 2021. Szep. 22. 09:00 |
Actions (login required)
Tétel nézet |