Tímár Ádám (2021) Somogy megye egyetlen borvidékének és pincészeteinek bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Projektmunka_Tímár Ádám_plg2b2.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
A balatonboglári borvidék pincészeteit mutatom be egy rövid bortörténeti áttekintés után, majd részletesebben ismertetem az általam választott gyakorlati helyemet, a Kislaki Bormanufaktúrát. A gyakorlatom alatt egy interjút is készítettem a pincészet alapítójával és vezetőjével Légli Gézával, ami alapjául szolgált az egész pincészet bemutatásának. Ezen kívül egy kvantitatív kutatást is alkalmaztam, aminek eredményét részletesen elemzem és összegzem. A kérdőívem címe borfogyasztási szokások Magyarországon volt.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | bor, borászati üzem, borkezelés, borkultúra, szőlőművelés |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Szep. 22. 09:00 |
Utolsó módosítás: | 2021. Szep. 22. 09:00 |
Actions (login required)
Tétel nézet |