Hatékony rendezvényszervezés és catering trendek

Szabó Réka Viktória (2021) Hatékony rendezvényszervezés és catering trendek. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Projektmunka_Szabó Réka Viktória.pdf] PDF
Projektmunka_Szabó Réka Viktória.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Szakmai gyakorlatomat a  Budapest Party Service Kft.-nél végeztem, amelynek fő tevékenysége a rendezvény étkeztetés. Ehhez kapcsolódóan projektmunkámban a hatékony rendezvényszervezést egészen az első előkészületektől a teljes lebonyolításig vizsgálom, és teszek javaslatot még jobbá tételére. Továbbá helyet kaptak benne a catering trendek is. Röviden szót ejtek a koronavírus okozta változásokról, nehézségekről; amik a szakmában keletkeztek. Dolgozatom színvonalát szeretném növelni mélyinterjúkkal, melyeket kiváló szakemberekkel - a kollégáimmal készítettem.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Schultz Éva
Belső
egyetemi tanársegéd; Turizmus Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: catering, hatékonyság, rendezvény szerepe, rendezvényszervezés, trendek
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Szep. 22. 08:59
Utolsó módosítás: 2021. Szep. 22. 08:59

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet