Szabó Réka Viktória (2021) Hatékony rendezvényszervezés és catering trendek. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Projektmunka_Szabó Réka Viktória.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
Szakmai gyakorlatomat a Budapest Party Service Kft.-nél végeztem, amelynek fő tevékenysége a rendezvény étkeztetés. Ehhez kapcsolódóan projektmunkámban a hatékony rendezvényszervezést egészen az első előkészületektől a teljes lebonyolításig vizsgálom, és teszek javaslatot még jobbá tételére. Továbbá helyet kaptak benne a catering trendek is. Röviden szót ejtek a koronavírus okozta változásokról, nehézségekről; amik a szakmában keletkeztek. Dolgozatom színvonalát szeretném növelni mélyinterjúkkal, melyeket kiváló szakemberekkel - a kollégáimmal készítettem.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | catering, hatékonyság, rendezvény szerepe, rendezvényszervezés, trendek |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Szep. 22. 08:59 |
Utolsó módosítás: | 2021. Szep. 22. 08:59 |
Actions (login required)
Tétel nézet |