Egy vízipipa bár HACCP rendszerének kialakítása

Sponner Ádám (2021) Egy vízipipa bár HACCP rendszerének kialakítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Sponner_Adam_szakdolgozat.pdf] PDF
Sponner_Adam_szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Egy jó ötlet és szép látványtervek nem mindig elegek egy üzlet beindításához és sikerességéhez. Ez különösen igaz a szakdolgozatomban vizsgált vízipipabárokra, ugyanis  ezeken a helyeket különös figyelmet kell fordítani a higiéniára az egyszerre több ember által  is használt eszközöknek köszönhetően. Elengedhetetlen egy részletes HACCP kézikönyv elkészítése, és annak szigorú betartása ami egyaránt az alkalmazott és a tulajdonos kötelessége. Szakdolgozatom ezen kézikönyv elkészítéséről és helyes alkalmazásáról, továbbá használatának szükségességéről szól.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: bár, HACCP, higiénia, mikrobiológia, vízipipa
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Szep. 22. 08:59
Utolsó módosítás: 2021. Szep. 22. 08:59

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet