Az AztaPasta tésztabár és pizzéria SWOT elemzése

Kordics Viktória (2021) Az AztaPasta tésztabár és pizzéria SWOT elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Projektmunka-Kordics Viktória (6).pdf] PDF
Projektmunka-Kordics Viktória (6).pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Projektmunkám címe Az AztaPasta tésztabár és pizzéria SWOT elemzése. Projektmunkám a gyakorlati helyemen szerzett tapasztalataimról, az általam végzett különböző tevékenységekről szól, illetve kitértem a SWOT elemzés lényegére és szempontjaira. Azért esett erre a témára a választásom, mert véleményem szerint ebben tudtam a legrészletesebben kifejteni a gyakorlati helyemen szerzett tapasztalataimat. Úgy gondolom, hogy az AztaPastában illetve az iskolában szerzett tudásomat összevetve, sikerült egy átfogó képet adnom a témáról.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Bártfai Endre
Belső
óraadó tanár; Turizmus Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Balassagyarmat, interjú, internetmarketing, munkafolyamatok, SWOT-elemzés
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Szep. 22. 08:59
Utolsó módosítás: 2021. Szep. 22. 08:59

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet