Kordics Viktória (2021) Az AztaPasta tésztabár és pizzéria SWOT elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Projektmunka-Kordics Viktória (6).pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
Projektmunkám címe Az AztaPasta tésztabár és pizzéria SWOT elemzése. Projektmunkám a gyakorlati helyemen szerzett tapasztalataimról, az általam végzett különböző tevékenységekről szól, illetve kitértem a SWOT elemzés lényegére és szempontjaira. Azért esett erre a témára a választásom, mert véleményem szerint ebben tudtam a legrészletesebben kifejteni a gyakorlati helyemen szerzett tapasztalataimat. Úgy gondolom, hogy az AztaPastában illetve az iskolában szerzett tudásomat összevetve, sikerült egy átfogó képet adnom a témáról.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Balassagyarmat, interjú, internetmarketing, munkafolyamatok, SWOT-elemzés |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Szep. 22. 08:59 |
Utolsó módosítás: | 2021. Szep. 22. 08:59 |
Actions (login required)
Tétel nézet |