Természetes és mesterséges édesítőszerek jellemzői és felhasználási lehetőségük az édesiparban

Pepich Réka (2015) Természetes és mesterséges édesítőszerek jellemzői és felhasználási lehetőségük az édesiparban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Pepich_Reka_zarodolgozat.pdf] PDF
Pepich_Reka_zarodolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Vendéglátó Szakmenedzser

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: záródolgozat
Kulcsszavak: mesterséges édesítés, édességipar, felhasználás, cukor, Cukorbetegség
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Jún. 04. 10:24
Utolsó módosítás: 2015. Szep. 03. 10:46

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet