Pepich Réka (2015) Természetes és mesterséges édesítőszerek jellemzői és felhasználási lehetőségük az édesiparban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Pepich_Reka_zarodolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | záródolgozat |
---|---|
Kulcsszavak: | mesterséges édesítés, édességipar, felhasználás, cukor, Cukorbetegség |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2015. Jún. 04. 10:24 |
Utolsó módosítás: | 2015. Szep. 03. 10:46 |
Actions (login required)
Tétel nézet |