Schaller Zsófia (2015) RENDEZVÉNYSZERVEZÉS JELENTŐSÉGE A CACTUS JUICE GASTRO PUB MŰKÖDÉSÉBEN. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
schallerzsofiprojektmunka1.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (993kB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | Rendezvényszervezés |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2015. Jún. 03. 10:39 |
Utolsó módosítás: | 2016. Nov. 02. 15:50 |
Actions (login required)
Tétel nézet |