RENDEZVÉNYSZERVEZÉS JELENTŐSÉGE A CACTUS JUICE GASTRO PUB MŰKÖDÉSÉBEN

Schaller Zsófia (2015) RENDEZVÉNYSZERVEZÉS JELENTŐSÉGE A CACTUS JUICE GASTRO PUB MŰKÖDÉSÉBEN. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of schallerzsofiprojektmunka1.pdf] PDF
schallerzsofiprojektmunka1.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (993kB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus -Vendéglátás-FOSZK

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Rendezvényszervezés
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Jún. 03. 10:39
Utolsó módosítás: 2016. Nov. 02. 15:50

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet