Tóth Nikoletta Evelin (2021) La Zona Verde - Zöld Övezet: Spanyol és a Magyar Borászat Fenntarthatósága. Külkereskedelmi Kar.
Előnézet |
PDF
La Zona Verde-A zöld övezet.pdf Download (1MB) | Előnézet |
PDF
nyilatkozat-a-szakdolgozat-statuszarol-nyilvanos-bizalmas-2020.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (341kB) |
Absztrakt (kivonat)
Szakdolgozatom a fenntarthatóságról szól, melynek fő része a borászatok fenntarthatósága, mindez Magyar- és Spanyolországban. Mindkét országhoz kapcsolódóan készült 1-1 interjú, melyekben kifejtjük a fenntarthatóság fontosságát és a két vállalat működését ezen a területen. A szakdolgozat lényege, hogy kiderüljön melyik vállalat a fenntarthatóbb a kettő közül; a két ország közül melyik az, amelyik a fenntarthatóbb; illetve, hogy a két állam milyen módon segíti ezt a két országot a fenntarthatóságban, mind általánosságban és mind a borászat világában.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Tanszék
Nemzetközi Üzleti Szaknyelvek Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | borászat, fenntartható fejlődés, környezetvédelem, Magyarország, Spanyolország |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Szep. 22. 06:27 |
Utolsó módosítás: | 2022. Ápr. 02. 09:46 |
URI: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/id/eprint/35679 |
Actions (login required)
Tétel nézet |