La Zona Verde - Zöld Övezet: Spanyol és a Magyar Borászat Fenntarthatósága

Tóth Nikoletta Evelin (2021) La Zona Verde - Zöld Övezet: Spanyol és a Magyar Borászat Fenntarthatósága. Külkereskedelmi Kar.

[thumbnail of La Zona Verde-A zöld övezet.pdf]
Előnézet
PDF
La Zona Verde-A zöld övezet.pdf

Download (1MB) | Előnézet
[thumbnail of nyilatkozat-a-szakdolgozat-statuszarol-nyilvanos-bizalmas-2020.pdf] PDF
nyilatkozat-a-szakdolgozat-statuszarol-nyilvanos-bizalmas-2020.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (341kB)

Absztrakt (kivonat)

Szakdolgozatom a fenntarthatóságról szól, melynek  fő része a borászatok fenntarthatósága, mindez Magyar- és Spanyolországban. Mindkét országhoz kapcsolódóan készült 1-1 interjú, melyekben kifejtjük a fenntarthatóság fontosságát és a két vállalat működését ezen a területen. A szakdolgozat lényege, hogy kiderüljön melyik vállalat a fenntarthatóbb a kettő közül; a két ország közül melyik az, amelyik a fenntarthatóbb; illetve, hogy a két állam milyen módon segíti ezt a két országot a fenntarthatóságban, mind általánosságban és mind a borászat világában.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Külkereskedelmi Kar

Tanszék

Nemzetközi Üzleti Szaknyelvek Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Nemzetközi gazdálkodás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: borászat, fenntartható fejlődés, környezetvédelem, Magyarország, Spanyolország
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Szep. 22. 06:27
Utolsó módosítás: 2022. Ápr. 02. 09:46
URI: http://dolgozattar.uni-bge.hu/id/eprint/35679

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet