Az alkoholmentes és csökkentett alkoholtartalmú borok fogyasztói megítélése és jövőképe

Szabó Dorottya (2021) Az alkoholmentes és csökkentett alkoholtartalmú borok fogyasztói megítélése és jövőképe. Külkereskedelmi Kar.

[thumbnail of SZAKDOLGOZAT -  Szabó Dorottya.pdf] PDF
SZAKDOLGOZAT - Szabó Dorottya.pdf
Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel) until 2026. Január 07..

Download (2MB)
[thumbnail of Kérelem szakdolgozat bizalmas kezeléséhez.pdf] PDF
Kérelem szakdolgozat bizalmas kezeléséhez.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (53kB)

Absztrakt (kivonat)

A szakdolgozatom készítése során tanulmányoztam a bornak az eredetét, történetét, a borfogyasztási szokásokat, valamint a helyzetét, mind a világra, mind pedig Magyarországra vonatkozóan. Bemutattam hazánk borvidékeit és ismertettem azok erősségeit. Ezt követően a magyarok borfogyasztási szokásaira és attitűdjeire tértem ki és részleteztem bővebben. Kutatásom további részében igyekeztem kitérni az alkoholmentes és a csökkentett alkoholtartalmú borok eredetére, készítésének a módjaira, valamint a  fogyasztói megítélésére és a piacon való jövőképére.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Külkereskedelmi Kar

Tanszék

Marketing Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Kereskedelem és marketing

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Máté Zoltán
Belső
főiskolai tanár; Marketing Tanszék; KKK
Dr. Totth Gedeon
Külső
óraadó tanár; Marketing Tanszék; KKK
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: alkoholmentes, bor, borászat, borfogyasztás, borvidékek
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Szep. 22. 06:20
Utolsó módosítás: 2022. Ápr. 02. 09:47

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet