Szabó Dorottya (2021) Az alkoholmentes és csökkentett alkoholtartalmú borok fogyasztói megítélése és jövőképe. Külkereskedelmi Kar.
PDF
SZAKDOLGOZAT - Szabó Dorottya.pdf Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel) until 2026. Január 07.. Download (2MB) |
|
PDF
Kérelem szakdolgozat bizalmas kezeléséhez.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (53kB) |
Absztrakt (kivonat)
A szakdolgozatom készítése során tanulmányoztam a bornak az eredetét, történetét, a borfogyasztási szokásokat, valamint a helyzetét, mind a világra, mind pedig Magyarországra vonatkozóan. Bemutattam hazánk borvidékeit és ismertettem azok erősségeit. Ezt követően a magyarok borfogyasztási szokásaira és attitűdjeire tértem ki és részleteztem bővebben. Kutatásom további részében igyekeztem kitérni az alkoholmentes és a csökkentett alkoholtartalmú borok eredetére, készítésének a módjaira, valamint a fogyasztói megítélésére és a piacon való jövőképére.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Tanszék
Marketing Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | alkoholmentes, bor, borászat, borfogyasztás, borvidékek |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Szep. 22. 06:20 |
Utolsó módosítás: | 2022. Ápr. 02. 09:47 |
Actions (login required)
Tétel nézet |