Kodrucz Rita (2014) A gazdasági tényezők hatása az olasz és görög nemzeti konyhák kialakulására a XX.században. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Kodrucz_Rita_szakdolgozat_J.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátó Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | záródolgozat |
---|---|
Kulcsszavak: | Olasz konyha, Görög konyha, Gazdaság |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2015. Jún. 03. 09:09 |
Utolsó módosítás: | 2015. Okt. 10. 13:08 |
Actions (login required)
Tétel nézet |