Szórakoztató szolgáltatás bevezetésének hatása az eredményre vendéglátó egységben

Partl Veronika (2015) Szórakoztató szolgáltatás bevezetésének hatása az eredményre vendéglátó egységben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szórakoztató szolgáltatás bevezetésének hatása az eredményre vendéglátó egységben.pdf] PDF
Szórakoztató szolgáltatás bevezetésének hatása az eredményre vendéglátó egységben.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus -Vendéglátás-FOSZK

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: bowling, Boulanger, strike, spare, restorative
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Máj. 28. 13:05
Utolsó módosítás: 2016. Feb. 03. 14:17

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet