Partl Veronika (2015) Szórakoztató szolgáltatás bevezetésének hatása az eredményre vendéglátó egységben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szórakoztató szolgáltatás bevezetésének hatása az eredményre vendéglátó egységben.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | bowling, Boulanger, strike, spare, restorative |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2015. Máj. 28. 13:05 |
Utolsó módosítás: | 2016. Feb. 03. 14:17 |
Actions (login required)
Tétel nézet |