A Danubius Hotel Gellért étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje

Tamási Bettina (2015) A Danubius Hotel Gellért étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of projektmunkaTamásiBetti.pdf] PDF
projektmunkaTamásiBetti.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (946kB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus -Vendéglátás-FOSZK

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: étlap, itallap, söröző, étterem, Danubius Hotel Gellért
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Máj. 27. 12:15
Utolsó módosítás: 2015. Szep. 10. 17:24

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet