Friss fűszernövények gyógyhatásai és ehető virágok felhasználása

Szászi Alexandra Dóra (2015) Friss fűszernövények gyógyhatásai és ehető virágok felhasználása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Friss fűszernövények gyógyhatásai és ehető virágok felhasználása.pdf] PDF
Friss fűszernövények gyógyhatásai és ehető virágok felhasználása.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátó Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Vendéglátó szakmenedzser

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Balog-Siposné Szőcze Anikó
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: záródolgozat
Kulcsszavak: Fűszer, ehető virág, fűszerek felhasználása, fűszerek gyógyhatásai
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Máj. 27. 14:03
Utolsó módosítás: 2015. Szep. 03. 11:21

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet