Szászi Alexandra Dóra (2015) Friss fűszernövények gyógyhatásai és ehető virágok felhasználása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Friss fűszernövények gyógyhatásai és ehető virágok felhasználása.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátó Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | záródolgozat |
---|---|
Kulcsszavak: | Fűszer, ehető virág, fűszerek felhasználása, fűszerek gyógyhatásai |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2015. Máj. 27. 14:03 |
Utolsó módosítás: | 2015. Szep. 03. 11:21 |
Actions (login required)
Tétel nézet |