Szászi Alexandra Dóra (2015) Friss fűszernövények gyógyhatásai és ehető virágok felhasználása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
|
PDF
Friss fűszernövények gyógyhatásai és ehető virágok felhasználása.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátó Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | záródolgozat |
|---|---|
| Kulcsszavak: | Fűszer, ehető virág, fűszerek felhasználása, fűszerek gyógyhatásai |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Gizella Meleg |
| Rekord készítés dátuma: | 2015. Máj. 27. 14:03 |
| Utolsó módosítás: | 2015. Szep. 03. 11:21 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

