A HACCP sztenderd és az ISO:22000 szabvány együttes alkalmazása

Fekete Soma (2012) A HACCP sztenderd és az ISO:22000 szabvány együttes alkalmazása. Külkereskedelmi Kar.

[thumbnail of D_16058_XGYHP7 - Fekete Soma.pdf] PDF
D_16058_XGYHP7 - Fekete Soma.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (804kB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Külkereskedelmi Kar

Tanszék

Nincs adat

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Kereskedelem Marketing

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Nincs adat Nincs adat
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Élelmiszerbiztonság
Felhasználói azonosító szám (ID): Kovály Erzsébet
Rekord készítés dátuma: 2021. Jún. 23. 07:11
Utolsó módosítás: 2021. Jún. 23. 07:11

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet