Az egészségtudatos táplálkozás szerepe a Sofitel Budapest Chain Bridge vendégkörében

Kárpáti Eszter (2015) Az egészségtudatos táplálkozás szerepe a Sofitel Budapest Chain Bridge vendégkörében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Projektmunka.pdf] PDF
Projektmunka.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus -Vendéglátás-FOSZK

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
NEM RÉSZLETEZETT
Főiskolai tanársegéd

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Egészséges táplálkozás, Cukorbetegség, Laktózérzékenység, Gluténérzékenység, Kérdőíves felmérés
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Máj. 28. 12:32
Utolsó módosítás: 2015. Szep. 02. 12:57

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet