Kárpáti Eszter (2015) Az egészségtudatos táplálkozás szerepe a Sofitel Budapest Chain Bridge vendégkörében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Projektmunka.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | Egészséges táplálkozás, Cukorbetegség, Laktózérzékenység, Gluténérzékenység, Kérdőíves felmérés |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2015. Máj. 28. 12:32 |
Utolsó módosítás: | 2015. Szep. 02. 12:57 |
Actions (login required)
Tétel nézet |