Táplálékallergiában és táplálékintoleranciában szenvedők számára készült cukrászipari késztermékek fogyasztási szokásainak elemzése

Gál Melánia (2014) Táplálékallergiában és táplálékintoleranciában szenvedők számára készült cukrászipari késztermékek fogyasztási szokásainak elemzése. Faculty of International Management and Business.

[thumbnail of Szakdolgozat.pdf] PDF
Szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (1MB)

Institution

Budapest Business School

Kar

Faculty of International Management and Business

Department

Marketing Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Kereskedelem és marketing

Supervisors

Konzulens neve
Konzulens típusa
Assignment, Scientific qualification, Institution
Email
Docens Hlédik Erika
UNSPECIFIED
Főiskolai docens,PhD, BGF

Item Type: Thesis (UNSPECIFIED)
Uncontrolled Keywords: Fogyasztási szokások, Táplálkozás, Betegségek
Depositing User: Turányi Nóra
Date Deposited: 2015. Mar. 05. 12:12
Last Modified: 2015. Oct. 15. 11:11

Actions (login required)

View Item View Item