Gál Melánia (2014) Táplálékallergiában és táplálékintoleranciában szenvedők számára készült cukrászipari késztermékek fogyasztási szokásainak elemzése. Faculty of International Management and Business.
![]() |
PDF
Szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Available at the computers of the University Download (1MB) |
Institution
Budapest Business School
Kar
Faculty of International Management and Business
Department
Marketing Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
UNSPECIFIED
Szak
Supervisors
Konzulens neve
Konzulens típusa
Assignment, Scientific qualification, Institution
Email
Item Type: | Thesis (UNSPECIFIED) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Fogyasztási szokások, Táplálkozás, Betegségek |
Depositing User: | Turányi Nóra |
Date Deposited: | 2015. Mar. 05. 12:12 |
Last Modified: | 2015. Oct. 15. 11:11 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |