Osvald Ádám (2014) New product introduction in the dairy snacks segment in Hungary: How to gain share from the strongest brand? Külkereskedelmi Kar.
PDF
DB_2817_YZCVJM.pdf Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel) Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Tanszék
Nincs adat
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Nemzetközi Gazdálkodás (angol nyelven)
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Termék bevezetés |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Kovály Erzsébet |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Máj. 14. 10:23 |
Utolsó módosítás: | 2021. Máj. 14. 10:23 |
Actions (login required)
Tétel nézet |