Hogyan kóstoljunk bort? Vakon kóstolás – szubjektív, avagy objektív?

Kiss Zsófia (2015) Hogyan kóstoljunk bort? Vakon kóstolás – szubjektív, avagy objektív? Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A teljes szöveg nem érhető el a repozitóriumban.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátó Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Seregi Andrásné
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: bor, sommelier, borkóstolás, borgasztronómia, borkóstolási technikák
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Máj. 22. 09:56
Utolsó módosítás: 2015. Nov. 12. 11:09

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet