Kiss Zsófia (2015) Hogyan kóstoljunk bort? Vakon kóstolás – szubjektív, avagy objektív? Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
A teljes szöveg nem érhető el a repozitóriumban.Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátó Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | bor, sommelier, borkóstolás, borgasztronómia, borkóstolási technikák |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2015. Máj. 22. 09:56 |
Utolsó módosítás: | 2015. Nov. 12. 11:09 |
Actions (login required)
Tétel nézet |