Kiss Levente (2015) Az innováció, fejlesztés jelentősége, eredményeinek hatásvizsgálata a Tatár Pékség KFT. tevékenységében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
|
PDF
Kiss Levente_Projektmunka nyomtatásra kész.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Kereskedelmi Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Keresekedelem és Marketing - FOSZK
| Mű típusa: | projektmunka |
|---|---|
| Kulcsszavak: | Sütőipar, Élelmiszeripari innováció, Termékfejlesztés, Tatár Pékség Kft |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Gizella Meleg |
| Rekord készítés dátuma: | 2015. Máj. 21. 17:27 |
| Utolsó módosítás: | 2015. Szep. 15. 16:05 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

