Kiss Levente (2015) Az innováció, fejlesztés jelentősége, eredményeinek hatásvizsgálata a Tatár Pékség KFT. tevékenységében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Kiss Levente_Projektmunka nyomtatásra kész.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Kereskedelmi Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Keresekedelem és Marketing - FOSZK
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | Sütőipar, Élelmiszeripari innováció, Termékfejlesztés, Tatár Pékség Kft |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2015. Máj. 21. 17:27 |
Utolsó módosítás: | 2015. Szep. 15. 16:05 |
Actions (login required)
Tétel nézet |