Feasibility study of a health conscious bakery

Balázs Bernadett (2015) Feasibility study of a health conscious bakery. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Balázs Bernadett_ dissertation_2015_uj.pdf] PDF
Balázs Bernadett_ dissertation_2015_uj.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Angol cím

Feasibility study of a health conscious bakery

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Kereskedelmi Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Kereskedelem és Marketing (angol nyelven)

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Papp Judit
NEM RÉSZLETEZETT
docens

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Feasibility, Bakery, Conscious, Target market and customers
Felhasználói azonosító szám (ID): Horváth Viktória
Rekord készítés dátuma: 2015. Máj. 19. 18:05
Utolsó módosítás: 2018. Feb. 26. 10:58

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet