Szabó Károly (2015) A diákok kapcsolata a jó higiéniás gyakorlat (GHP) előírásaival a vendéglátóipari szakképzés során. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
|
PDF
Szakdolgozat2 Szabó Károly.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Pedagógiai és Üzleti Szakoktató Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
|---|---|
| Kulcsszavak: | GHP, Útmutató, Élelmiszer-biztonság |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Gizella Meleg |
| Rekord készítés dátuma: | 2015. Máj. 19. 10:38 |
| Utolsó módosítás: | 2016. Már. 04. 13:34 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

