A diákok kapcsolata a jó higiéniás gyakorlat (GHP) előírásaival a vendéglátóipari szakképzés során

Szabó Károly (2015) A diákok kapcsolata a jó higiéniás gyakorlat (GHP) előírásaival a vendéglátóipari szakképzés során. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat2 Szabó Károly.pdf] PDF
Szakdolgozat2 Szabó Károly.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Pedagógiai és Üzleti Szakoktató Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Üzleti szakoktató szak

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: GHP, Útmutató, Élelmiszer-biztonság
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Máj. 19. 10:38
Utolsó módosítás: 2016. Már. 04. 13:34

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet