Szabó Károly (2015) A diákok kapcsolata a jó higiéniás gyakorlat (GHP) előírásaival a vendéglátóipari szakképzés során. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat2 Szabó Károly.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Pedagógiai és Üzleti Szakoktató Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | GHP, Útmutató, Élelmiszer-biztonság |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2015. Máj. 19. 10:38 |
Utolsó módosítás: | 2016. Már. 04. 13:34 |
Actions (login required)
Tétel nézet |