A borok megjelenése a Danubius Hotel Gellért itallapján, valamint a borok és ételek párosítása

Veres Vivien (2015) A borok megjelenése a Danubius Hotel Gellért itallapján, valamint a borok és ételek párosítása. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

[thumbnail of záródolgozat Gellért borok és ételek.pdf] PDF
záródolgozat Gellért borok és ételek.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (2MB)

Institution

Budapest Business School

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Vendéglátó Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Item Type: Project work
Uncontrolled Keywords: Daubius Hotel Gellért, Bor, Borgasztronómia, Étlap, Itallap, Borkultúra
Depositing User: Gizella Meleg
Date Deposited: 2015. May. 19. 16:46
Last Modified: 2015. Sep. 15. 10:44

Actions (login required)

View Item View Item