Veres Vivien (2015) A borok megjelenése a Danubius Hotel Gellért itallapján, valamint a borok és ételek párosítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
| 
              
PDF
 záródolgozat Gellért borok és ételek.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB)  | 
          
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátó Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | projektmunka | 
|---|---|
| Kulcsszavak: | Daubius Hotel Gellért, Bor, Borgasztronómia, Étlap, Itallap, Borkultúra | 
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Gizella Meleg | 
| Rekord készítés dátuma: | 2015. Máj. 19. 16:46 | 
| Utolsó módosítás: | 2015. Szep. 15. 10:44 | 
Actions (login required)
![]()  | 
        Tétel nézet | 
        
        
