A borok megjelenése a Danubius Hotel Gellért itallapján, valamint a borok és ételek párosítása

Veres Vivien (2015) A borok megjelenése a Danubius Hotel Gellért itallapján, valamint a borok és ételek párosítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of záródolgozat Gellért borok és ételek.pdf] PDF
záródolgozat Gellért borok és ételek.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátó Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Daubius Hotel Gellért, Bor, Borgasztronómia, Étlap, Itallap, Borkultúra
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Máj. 19. 16:46
Utolsó módosítás: 2015. Szep. 15. 10:44

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet