Veres Vivien (2015) A borok megjelenése a Danubius Hotel Gellért itallapján, valamint a borok és ételek párosítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
záródolgozat Gellért borok és ételek.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátó Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | Daubius Hotel Gellért, Bor, Borgasztronómia, Étlap, Itallap, Borkultúra |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2015. Máj. 19. 16:46 |
Utolsó módosítás: | 2015. Szep. 15. 10:44 |
Actions (login required)
Tétel nézet |