A Pálinka, mint Hungarikum

Dósa Alexandra (2020) A Pálinka, mint Hungarikum. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of A PÁLINKA, MINT HUNGARIKUM-converted.pdf] PDF
A PÁLINKA, MINT HUNGARIKUM-converted.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Dolgozatomban a pálinkáról írok, történetéről és hungarikummá válásáról. Híres magyar pálinkafőzdék, működési formák, technológiák és a fajtái kerülnek megemlítésre, valamint versenyek és fogyasztási szokások a magyarok, és a külföldiek körében.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Kereskedelem Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Kereskedelem és marketing

Konzulens(ek)

NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: gyümölcsök, hungarikum, magyar mezőgazdaság, pálinka, pálinkafogyasztási szokások
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Már. 23. 09:35
Utolsó módosítás: 2021. Már. 23. 09:35

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet