Dósa Alexandra (2020) A Pálinka, mint Hungarikum. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
A PÁLINKA, MINT HUNGARIKUM-converted.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
Dolgozatomban a pálinkáról írok, történetéről és hungarikummá válásáról. Híres magyar pálinkafőzdék, működési formák, technológiák és a fajtái kerülnek megemlítésre, valamint versenyek és fogyasztási szokások a magyarok, és a külföldiek körében.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Kereskedelem Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | gyümölcsök, hungarikum, magyar mezőgazdaság, pálinka, pálinkafogyasztási szokások |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Már. 23. 09:35 |
Utolsó módosítás: | 2021. Már. 23. 09:35 |
Actions (login required)
Tétel nézet |