A protokoll és a konyhaművészet sajátosságai Olaszországban

Halasi Réka (2005) A protokoll és a konyhaművészet sajátosságai Olaszországban. Külkereskedelmi Kar.

[thumbnail of D_12075.pdf] PDF
D_12075.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (647kB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Külkereskedelmi Kar

Tanszék

Nincs adat

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Nemzetközi Kommunikáció

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Nincs adat Nincs adat
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Olaszország, Protokoll, Konyhaművészet, Viselkedéskultúra
Felhasználói azonosító szám (ID): Tabányi Réka
Rekord készítés dátuma: 2021. Már. 18. 13:28
Utolsó módosítás: 2021. Már. 18. 13:28

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet