Pap Zsolt (2015) A franciaországi szakács szakképzés sajátosságai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat_Pap_Zsolt.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (3MB) |
Absztrakt (kivonat)
A francia kulináris és szakképzési hagyományok. A magyar helyzet kialakulása. A francia szakács szakképzés szintjei, problémái, sajátosságai. A tankönyv. Kérdőíves kutatás, a diákok szakképzéshez való viszonyáról, motivációról. Adatok kiértékelése, és javaslatok a szakképzés számára.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Pedagógiai és Üzleti Szakoktató Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | francia , szakács, szakképzés, szakoktató, duális képzés, alternáló képzés, CFA, vendéglátó, motiváció, mobilitás, CAP, BP, tanulószerződés, tanműhely |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2015. Máj. 19. 11:55 |
Utolsó módosítás: | 2016. Már. 04. 13:57 |
Actions (login required)
Tétel nézet |