Balog Anna (2015) The effects of Dining Guides and Hungarian gastro blogs on customers’ behaviour. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Balog Anna dissertation final.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Angol cím
The effects of Dining Guides and Hungarian gastro blogs on customers’ behaviour
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Turizmus - Vendéglátás (angol nyelven)
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | gastroblog, dining guide, consumer behavior, Marketing , catering and hospitality |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Herczeg Tamás |
Rekord készítés dátuma: | 2015. Máj. 18. 06:57 |
Utolsó módosítás: | 2018. Feb. 16. 13:07 |
Actions (login required)
Tétel nézet |