Comparative Analysis of the Hungarian and Spanish Gastronomy based on eating facilities in Budapest

Schneider Tamás (2015) Comparative Analysis of the Hungarian and Spanish Gastronomy based on eating facilities in Budapest. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat.pdf] PDF
Szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Angol cím

Comparative Analysis of the Hungarian and Spanish Gastronomy based on eating facilities in Budapest

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás (angol nyelven)

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Hungarian gastronomy, Spanish gastronomy, Eating habits, Analyse, Trends
Felhasználói azonosító szám (ID): Herczeg Tamás
Rekord készítés dátuma: 2015. Máj. 16. 16:43
Utolsó módosítás: 2015. Dec. 15. 14:56

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet