Schneider Tamás (2015) Comparative Analysis of the Hungarian and Spanish Gastronomy based on eating facilities in Budapest. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Angol cím
Comparative Analysis of the Hungarian and Spanish Gastronomy based on eating facilities in Budapest
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Turizmus - Vendéglátás (angol nyelven)
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Hungarian gastronomy, Spanish gastronomy, Eating habits, Analyse, Trends |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Herczeg Tamás |
Rekord készítés dátuma: | 2015. Máj. 16. 16:43 |
Utolsó módosítás: | 2015. Dec. 15. 14:56 |
Actions (login required)
Tétel nézet |