Szakál Szabina (2015) Regionális jellegű ételek megjelenése a Berek Halászkert étlapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Regionális jellegű ételek megjelenése a Berek Halászkert étlapján.pdf Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel) until 2030. Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | tájétel, Őrség, Berek Halászkert, Kérdőíves felmérés |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2015. Máj. 20. 15:13 |
Utolsó módosítás: | 2015. Szep. 14. 09:11 |
Actions (login required)
Tétel nézet |