Horváth Zsolt Olivér (2015) A magyarországi és a nemzetközi halfogyasztási szokások összehasonlítása, valamint belföldi felhasználás a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat2015_Horváth_Zsolt.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Halak, Halfogyasztás, Halkereskedelem, Halétel, Nemzetek konyhája |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2015. Máj. 15. 12:31 |
Utolsó módosítás: | 2015. Szep. 21. 10:30 |
Actions (login required)
Tétel nézet |