Pesti Botond (2015) A toszkán borok megítélése és a régió borturizmusának ismertsége a magyarok körében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Pesti_Botond.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Bor, Toszkána, Toscana, Borturizmus |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2015. Máj. 15. 13:55 |
Utolsó módosítás: | 2015. Dec. 15. 12:51 |
Actions (login required)
Tétel nézet |