Grámán Richárd Archibald (2015) A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Sofitel Hotel Budapestnél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
KészProjektmunka.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | Nemzetközi konyha, Magyar gasztronómia, Étlap elemzés, Sofitel Budapest Chain Bridge, ételkínálat |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2015. Máj. 19. 18:14 |
Utolsó módosítás: | 2015. Szep. 02. 13:02 |
Actions (login required)
Tétel nézet |