Grámán Richárd Archibald (2015) A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Sofitel Hotel Budapestnél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
|
PDF
KészProjektmunka.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | projektmunka |
|---|---|
| Kulcsszavak: | Nemzetközi konyha, Magyar gasztronómia, Étlap elemzés, Sofitel Budapest Chain Bridge, ételkínálat |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Gizella Meleg |
| Rekord készítés dátuma: | 2015. Máj. 19. 18:14 |
| Utolsó módosítás: | 2015. Szep. 02. 13:02 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

