Szabó Attila Gergely (2020) Gourmand vs. Dobos - Egy alapítványi és egy állami iskola nevelés-oktatási gyakorlatának összehasonlítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szabó Attila Gergely - Szakdolgozat - Üzelti szakoktató, vendéglátó, levelező.pdf Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel) until 2025. December 12.. Download (861kB) |
|
PDF
Szabó Attila Gergely - Titkosítási kérelem.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (109kB) |
Absztrakt (kivonat)
Összefoglaló elemzés két nagy múltú, budapesti vendéglátóipari iskola tekintetében. Feltárásra kerülnek az alapítványi és az állami iskolák között rejlő különbségek és egyezőségek, mind szervezetbeli, mind oktatási területen. Elemzésre kerülnek a duális képzés előnyei és hátrányai.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Pedagógia Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | alapítvány(ok), állami tulajdon, gyakorlati oktatás, iskolarendszerű szakképzés, normatív állami finanszírozás, pedagógia |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Feb. 08. 14:11 |
Utolsó módosítás: | 2021. Feb. 08. 14:11 |
Actions (login required)
Tétel nézet |