Top gasztronómiai trendek vizsgálata felnőttek körében

Hirschler Rebeka (2020) Top gasztronómiai trendek vizsgálata felnőttek körében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat-Hirschler Rebeka.pdf] PDF
Szakdolgozat-Hirschler Rebeka.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Kutatásom célja a top gasztronómiai trendek vizsgálata Magyarországom a felnőttek körében. A fast food, mindenmentes termékek és kézműves termékek fogyasztási szokásait kutatom. Az anyaggyűjtéshez kérdőíves módszert alkalmaztam. A későbbiekben ezeket értékelem ki és összegzem.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Debreceni János
Belső
egyetemi tanársegéd, Vendéglátás Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: étterem, fogyasztás, vásárlás, vendéglátás, vendéglátóipar
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Feb. 08. 13:57
Utolsó módosítás: 2021. Feb. 08. 13:57

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet