Andorkó Ádám (2021) A mexikói konyha és alapanyagainak ismerete Magyarországon. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.
![]() |
PDF
Szakdolgozat_Andorkó Ádám.pdf Hozzáférés joga: Available at the computers of the University Download (3MB) |
Abstract
Ebben a dolgozatban az izgalmas és Európában alig, illetve sokszor helytelenül ismert Mexikót, lakosait, szokásait, konyháját és alapanyagait fogom bemutatni, illetve ezek ismertségét vizsgálni a magyarok körében.
Institution
Budapest Business University
Kar
Faculty of Commerce, Catering and Tourism
Department
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
UNSPECIFIED
Szak
Supervisors
Item Type: | Thesis (UNSPECIFIED) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | ételkülönlegességek, kutatás, melegkonyha, mexikó, turizmus |
SWORD Depositor: | Archive User |
Depositing User: | Archive User |
Date Deposited: | 2021. Feb. 08. 13:53 |
Last Modified: | 2021. Feb. 08. 13:53 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |