A mexikói konyha és alapanyagainak ismerete Magyarországon

Andorkó Ádám (2021) A mexikói konyha és alapanyagainak ismerete Magyarországon. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

[thumbnail of Szakdolgozat_Andorkó Ádám.pdf] PDF
Szakdolgozat_Andorkó Ádám.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (3MB)

Abstract

Ebben a dolgozatban az izgalmas és Európában alig, illetve sokszor helytelenül ismert Mexikót, lakosait, szokásait, konyháját és alapanyagait fogom bemutatni, illetve ezek ismertségét vizsgálni a magyarok körében.

Institution

Budapest Business University

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Turizmus-vendéglátás

Supervisors

Konzulens neve
Konzulens típusa
Assignment, Scientific qualification, Institution
Email
Hidvégi Hedvig
Belső
egyetemi tanársegéd, Vendéglátás Tanszék, KVIK

Item Type: Thesis (UNSPECIFIED)
Uncontrolled Keywords: ételkülönlegességek, kutatás, melegkonyha, mexikó, turizmus
SWORD Depositor: Archive User
Depositing User: Archive User
Date Deposited: 2021. Feb. 08. 13:53
Last Modified: 2021. Feb. 08. 13:53

Actions (login required)

View Item View Item