Andorkó Ádám (2021) A mexikói konyha és alapanyagainak ismerete Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat_Andorkó Ádám.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (3MB) |
Absztrakt (kivonat)
Ebben a dolgozatban az izgalmas és Európában alig, illetve sokszor helytelenül ismert Mexikót, lakosait, szokásait, konyháját és alapanyagait fogom bemutatni, illetve ezek ismertségét vizsgálni a magyarok körében.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | ételkülönlegességek, kutatás, melegkonyha, mexikó, turizmus |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Feb. 08. 13:53 |
Utolsó módosítás: | 2021. Feb. 08. 13:53 |
Actions (login required)
Tétel nézet |