Presentation of the Situation and Development of the Tokaj Wine Region from a Tourism Point of View

Gál Boglárka (2021) Presentation of the Situation and Development of the Tokaj Wine Region from a Tourism Point of View. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Presentation of the Situation and Development of the Tokaj Wine Region from a Tourism Point of View.pdf] PDF
Presentation of the Situation and Development of the Tokaj Wine Region from a Tourism Point of View.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

In the center of my thesis, stands one of the most significant Hungarian wine region, the Tokaj wine region which I presented from a tourism point of view. Mainly, I put the emphasis on the presentation of touristic values, appeals, potentials and tourism development of the wine region. Within the research, I prepared a comparative analysis, in which the Tokaj wine region was compared with touristically outstandingly developing Eger wine county. In essence, one of my research goal is to find answers for the backwardness of similar degree of tourism development in the Tokaj wine region.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Rural Tourism, tourism, tourism demand, Tourism development, wine tourism
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Feb. 08. 13:53
Utolsó módosítás: 2021. Feb. 08. 13:53

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet