Illem, etikett, protokoll a vendéglátás különböző szegmenseiben

Gemela Cintia Fanni (2020) Illem, etikett, protokoll a vendéglátás különböző szegmenseiben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Gemela Cintia Fanni.pdf] PDF
Gemela Cintia Fanni.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Absztrakt (kivonat)

Gyakran megfigyeltem egyes vendéglátó üzletekben az emberek viselkedését és sajnos sokszor tapasztaltam tudatlanságot, illetve az alapvető illemszabályok betartásának hiányát. Természetesen nemcsak a vendég hibázhat, előfordul, hogy a pincérek mulasztanak el alapkövetelményeket. Dolgozatom legfőbb témája, hogy mely szabályokra van továbbra is szükség a sikeres működéshez illem, etikett, protokoll szempontjából a vendéglátás különböző szegmenseiben. 

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Tóth Gábor
Belső
Mestertanár, Vendéglátás Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: alapszabály, etikett, illem, protokoll, vendéglátás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Feb. 08. 13:49
Utolsó módosítás: 2021. Feb. 08. 13:49

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet