Fórisch Bence (2021) A magyar méz felhasználása a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
A magyar méz felhasználása a vendéglátásban.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
Dolgozatomban a hipotézisemet kérdőív és mélyinterjúk segítségével vizsgáltam. Kérdőív segítségével kérdeztem az embereket arról, hogy mennyire ismerik a méz jótékony hatásait. Továbbá mélyinterjúkat készítettem több étterem, szálloda séfjeivel, hogy megtudjam, hogyan használják fel a mézet a vendéglátásban.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | interjú, méhészet, méz, mézfogyasztás, vendéglátás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Feb. 08. 13:46 |
Utolsó módosítás: | 2021. Feb. 08. 13:46 |
Actions (login required)
Tétel nézet |