Hazai kisüzemi sörfogyasztási szokások és kisüzemi sörfőzdék vendéglátóipari tevékenységének vizsgálata

Kovács Levente (2020) Hazai kisüzemi sörfogyasztási szokások és kisüzemi sörfőzdék vendéglátóipari tevékenységének vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat.pdf] PDF
Szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (782kB)

Absztrakt (kivonat)

Szakdolgozatomban a hazai kisüzemi sörfőzdék helyzetét, vendéglátóipari tevékenységét és a kisüzemi sörök fogyasztási szokásait vizsgálom. A szakirodalom elemzésében kitérek a sör készítésének folyamatára, a sörforradalmak hatásaira, a kisüzemi sörfőzés sajátosságaira, a brewpubok történetére és bemutatásra kerül néhány a kisüzemi sörfőzdék által főzött sörstílus. A primer kutatás során egy kérdőív és két interjú adataiból következtettem a felállított hipotézisekre.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Csulak Gergely
Belső
Mestertanár, Vendéglátás Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: kisüzemek, sör, söripar, sörtermelés, vendéglátóipar
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Feb. 08. 13:45
Utolsó módosítás: 2021. Feb. 08. 13:45

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet