Kovács Levente (2020) Hazai kisüzemi sörfogyasztási szokások és kisüzemi sörfőzdék vendéglátóipari tevékenységének vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (782kB) |
Absztrakt (kivonat)
Szakdolgozatomban a hazai kisüzemi sörfőzdék helyzetét, vendéglátóipari tevékenységét és a kisüzemi sörök fogyasztási szokásait vizsgálom. A szakirodalom elemzésében kitérek a sör készítésének folyamatára, a sörforradalmak hatásaira, a kisüzemi sörfőzés sajátosságaira, a brewpubok történetére és bemutatásra kerül néhány a kisüzemi sörfőzdék által főzött sörstílus. A primer kutatás során egy kérdőív és két interjú adataiból következtettem a felállított hipotézisekre.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | kisüzemek, sör, söripar, sörtermelés, vendéglátóipar |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Feb. 08. 13:45 |
Utolsó módosítás: | 2021. Feb. 08. 13:45 |
Actions (login required)
Tétel nézet |